اشتراک گذاری

چرا تبلت dell هنگ میکند

هنگ کردن تبلت dell یکی از مشکلاتی است که موجب می شود، تاچ دستگاه از کار بیفتد و عملکرد آن مختل شود. گاهی فریز شدن آن قدر شدید است که دستگاه کلا از کار میفتد و کاربر حتی نمی تواند آن را خاموش کند. در این مقاله دلایل هنگ کردن تبلت دل بیان می شود و در ادامه چند راه کار ساده که به شما در رفع این مشکل کمک می کند، ذکر می گردد.

بیشتر بخوانید: علت داغ کردن تبلت دل

هنگ کردن تبلت dell

علت هنگ کردن تبلت dell

دلایل مختلفی برای هنگ کردن تبلت dell وجود دارد، این مسئله ممکن است که به علت مشکلات نرم افزاری و یا سخت افزاری ایجاد شود.

مهم ترین دلایل نرم افزاری هنگ کردن دستگاه عبارتند از:

  • آپدیت نبودن سیستم عامل تبلت دل
  • پر شدن حافظه تبلت دل
  • پر شدن حافظه رم
  • ویروسی شدن دستگاه
  • به هم خوردن تنظیمات تبلت
  • نصب بد افزار ها
  • نقص در مموری کارت
  • اجرای چند برنامه بطور همزمان

علاوه بر مشکلات نرم افزاری، خرابی قطعات سخت افزاری تبلت دل نیز باعث هنگ کردن آن می شود. این آسیب ها می تواند در اثر افتادن و ضربه خوردن دستگاه ایجاد شود. عواملی مانند آبخوردگی و نوسات برق در هنگام شارژ نیز در این امر بی تاثیر نیستند.

بیشتر بخوانید: چگونه می توان از تبلت های قدیمی استفاده ی مفیدی داشت؟

اجرای چند برنامه بطور همزمان

از آنجا که توان پردازنده حد معینی دارد، زمانی که چندین برنامه به طور همزمان باز باشند، باعث می شود که دستگاه دچار کندی در عملکرد شود. برای رفع هنگ کردن کافیست که برنامه های غیر ضروری را ببندید. برای بستن برنامه های فعال در پس زمینه تبلت وارد بخش تنظیمات شده و روی گزینه توقف اجباری بزنید.

مموری کارت آسیب دیده

گاهی اوقات به کار بردن یک مموری کارت صدمه دیده و معیوب موجب کندی و هنگ کردن تبلت dell  می شود. برای این که بفهمید مشکل از جانب مموری است یا نه، بهتر است که آن را از دستگاه خارج کنید. اگر دیدید که مشکل هنگ کردن رفع شده و عملکرد تبلت دل به حالت عادی برگشته است، دیگر مموری کارت معیوب را استفاده نکنید.

ویروسی شدن

یکی از نشانه های ویروسی شدن تبلت دل کندی عملکرد و هنگ کردن آن است. این مشکل معمولا در اثر باز کردن ایمیل های مشکوک، نصب اپلیکیشن از منابع نامعتبر و یا انتقال اطلاعات به وجود می آید. ویروس ها بخش زیادی از حافظه رم را اشغال می کنند، همچنین توان پردازنده را تحت تاثیر قرار می دهند. برای حل این مشکل دستگاه را ویروس کشی کنید، نصب نرم افزارهای آنتی ویروس نیز گزینه مناسبی است.

روش های رفع مشکل گیر کردن تبلت دل

ریستارت کردن تبلت

اولین اقدامی که باید به هنگام روبرو شدن با گیر کردن تبلت دل انجام دهید، ریستارت کردن دستگاه است. هنگامی که مشکلاتی همچون اختلال در پردازش برنامه ها به وجود بیاید، راه اندازی مجدد تبلت به شما کمک می کند که مشکل هنگ کردن برطرف شود.

آپدیت نرم افزارها

گاهی اوقات هنگ کردن تبلت dell به علت قدیمی بودن برنامه ایجاد می شود. بنابراین دومین کاری که باید انجام دهید، این است که تمام نرم افزارها و همچنین سیستم عامل تبلت را به روز رسانی کنید. در بسیاری از موارد دیده می شود که پس از انجام عملیات آپدیت، هنگ گردن برطرف شده و تبلت بدون هیچ مشکلی دستورات کاربر را اجرا می کند.

خالی کردن حافظه دستگاه

هنگامی که حافظه تبلت پر می شود، عملیات به کندی اجرا شده و در اغلب موارد تبلت قفل می کند. در چنین مواقعی بهتر است که مقداری از فایل ها و برنامه های غیر ضروری خود را پاک کنید، تا حافظه کمی خالی شود. این کار موجب می شود که مشکل هنگ کردن رفع گردد.

ریست فکتوری کردن

راه حل دیگر برای برطرف کردن مشکل این است که دستگاه خود را به تنظیمات کارخانه برگردانید. برای این کار به قسمت تنظیمات تبلت وارد شوید و گزینه ریست فکتوری را بزنید. نکته ای که باید به آن دقت داشته باشید، این است که با ریست فکتوری کلیه فایل ها و اطلاعات موجود در تبلت حذف می شوند. بنابراین قبل از انجام این کار از اطلاعات خود بکاپ بگیرید.

استفاده از حالت Safe Mode

گاهی اوقات هنگ کردن تبلت dell به صورتی است که نمی توانید با آن هیچ کاری انجام دهید، حتی قادر نیستید که دستگاه را خاموش و روشن کنید. در این حالت استفاده از حالت Safe Mode بهترین گزینه است. برای راه اندازی تبلت دل باید دکمه پاور را فشار داده و نگهدارید، تا وسیله شما وارد حالت safe mode شود.

تعمیر دستگاه برای رفع هنگ کردن تبلت دل

اگر تمام راه حل های بالا را امتحان کردید و مشکل همچنان پابرجا بود، ممکن است یکی از قطعات سخت افزاری تبلت دچار صدمه شده باشد. در چنین مواقعی برای رفع هنگ کردن تبلت دل و انجام تعمیرات از یک تکنسین حرفه ای کمک بگیرید. تعمیر این دستگاه کار آسانی نیست و اگر خودتان آن را انجام دهید، به احتمال زیاد باعث خرابی بیشتر آن می شوید.

1/5 (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *