مطالعه راهنمای خرید تبلت ویندوزی کمک می کند تا بتوانید دستگاهی متناسب با نیاز خود و بودجه ای که در اختیار دارید خریداری نمایید. تبلت های ویندوزی در مقایسه با انواع اندرویدی و اپل انعطاف پذیری بیشتری دارند و بسیاری از احتیاجات روزمره شما را برطرف می کنند.
البته به هنگام انتخاب این تجهیزات لازم است ضمن توجه به قیمت معقول، دستگاهی را برگزینید که عملکرد مناسبی نیز داشته باشد. در ادامه شما را با اصلی ترین نکاتی که هنگام خرید تبلت ویندوزی باید به آن توجه داشته باشید، آشنا می کنیم.
فاکتورهای مهم در راهنمای خرید تبلت ویندوزی
زمانی که برای تهیه تبلت به بازار مراجعه می کنید با طیف وسیعی از مدل ها که هر کدام امکانات متفاوتی نیز دارند، روبرو می شوید. در بین این گزینه های متعدد باید دستگاهی را تهیه نمایید که با نیازهای شما همخوانی داشته باشد، چون تمام این تجهیزات قابل سرمایه گذاری نیستند. مهم ترین پارامترها در راهنمای خرید تبلت ویندوزی را می توانید در ادامه بخوانید. لازم به ذکر است این موارد مورد تایید کارشناسان تعمیر تبلت دل است.
روشنایی صفحه نمایش و کیفیت آن
اگر میزان روشنایی نمایشگر تبلت ویندوزی در حد مطلوبی نباشد، به سختی می توانید در فضای باز و زیر نور خورشید با آن کار کنید. در این حالت آیکن ها و سایر محتوای روی صفحه نمایش به خوبی نشان داده نمی شود و چالش های فراوانی برای شما به وجود می آید. بنابراین اگر شرایط کاری تان به گونه ای است که باید دستگاه را بیرون از منزل مورد استفاده دهید، حتما به این نکته توجه ویژه ای داشته باشید.
همچنین نمایشگر تبلت ویندوزی باید از نظر کیفیت در سطح بالایی باشد تا بتوانید برای کاربری های مختلف مانند وب گردی، تماشای فیلم و حتی جهت انجام کارهای بیزینس خود روی آن حساب کنید.
طراحی کیبورد تبلت ویندوزی
طراحی کیبورد یکی از مهم ترین پارامترهایی است که باید در راهنمای خرید تبلت ویندوزی مدنظر قرار دهید. در برخی از دستگاه های موجود در بازار مصرف، صفحه کلید کیفیت پایینی دارد و تایپ با آن به سختی انجام می گیرد. به همین دلیل به هنگام خرید دقت نمایید که کیبورد دارای تاچ پد مناسب بوده، همچنین بخش اختصاصی برای اعداد داشته باشد تا بتوانید با خیال آسوده با آن تایپ کنید.
مورد بعدی که باید به آن توجه داشته باشید نحوه اتصال کیبورد به تبلت است. توصیه ما این است که دستگاهی را انتخاب کنید که قسمت صفحه کلید آن از بدنه تبلت قابل جدا کردن باشد. همچنین کیبورد و تبلت به شیوه مگنتیک یا همان آهنربایی به یکدیگر وصل شوند.
زاویه باز شدن کیبورد هم اهمیت بسیار زیادی دارد، زیرا برخی از تبلت ها می توانند تا 360 درجه بچرخند، در حالی که بعضی دیگر تنها دارای زاویه چرخش 90 تا 110 درجه هستند.
توجه به اندازه و وزن تبلت ویندوزی
ابعاد و وزن نیز از جمله فاکتورهای مهم در راهنمای خرید تبلت ویندوزی می باشند. معمولا کسانی که درصدد خرید این تجهیزات هستند، می خواهند به جای حمل لپ تاپ های بزرگ و سنگین یک وسیله کوچک را همراه خود داشته باشند. از این رو جهت سهولت در حمل و نقل بهتر است دستگاهی را برگزینید که ابعاد کوچک تر و وزن سبکی داشته باشد.
تبلت های ویندوزی با ابعاد 10.1 اینچ که صفحه کلید 1 کیلوگرمی دارند، می توانند انتخابی بی نظیر باشند. البته در نهایت این موضوع کاملا به سلیقه شخصی شما برمی گردد، چون ممکن است تمایل داشته باشید که از یک تبلت بزرگ با صفحه نمایش وسیع استفاده کنید.
قلم نوری در تبلت ویندوزی
استفاده از قلم نوری میتواند کار با تبلت را تا حد زیادی ساده تر سازد و یک تجربه کاربری بی نظیر را برای شما رقم بزند. بنابراین بهتر است که این مورد را هم به هنگام انتخاب دستگاه مد نظر خود لحاظ کنید. هر چند که در آینده نیز می توانید قلم دیجیتال را خریداری نموده و به تبلت خود بیفزایید.
برند سازنده تبلت
از جمله اصلی ترین نکاتی که باید در راهنمای خرید تبلت ویندوزی در نظر بگیرید، توجه به برند سازنده آن است. برندهای مختلف محصولات متفاوتی را روانه بازار می کنند که بعضی از آن ها کیفیت لازم را ندارند و با کوچکترین ضربه و فشاری خراب می شوند. تبلت های برندهای نامعتبر دارای بدنه و کیبوردی ضعیف هستند، علاوه بر آن عمر مفید دستگاه های ساخته شده بسیار کوتاه است.
بنابراین بهتر است که مارک های معتبر و شناخته شده را انتخاب کنید. برندهایی که خرید آن توصیه می شود، سامسونگ، ایسوس، مایکروسافت، لنوو، دل هستند که کیفیت ساخت مطلوبی دارند.
رم و حافظه داخلی
میزان ظرفیت رم و حافظه داخلی هم از دیگر مواردی هستند که باید هنگام تهیه تبلت ویندوزی به آن توجه کنید. مطمئنا دستگاه هایی با حجم بالای رم و حافظه داخلی ارزش خرید بیشتری دارند و بهتر می توانند نیازهای شما را پوشش دهند.
عمر باتری تبلت
یکی از موارد مهمی که ضروری است در راهنمای خرید تبلت ویندوزی لحاظ شود، عمر باتری آن است. زیرا تبلت ها به مراتب بیشتر از لپ تاپ های سنتی مورد استفاده قرار می گیرد، بنابراین باید باتری قدرتمندی داشته باشند که ساعات طولانی شارژ نگه دارد. در غیر این صورت مجبور می شوید که همواره به دنبال یک پریز برق برای شارژ کردن دستگاه خود باشید. از طرف دیگر حمل و نقل شارژر نیز دردسرهای خاص خود را دارد.
پشتیبانی از سیم کارت
به طور کلی تبلت های ویندوزی از جنبه پشتیبانی از سیم کارت در دو دسته می گنجند. گروهی دارای قابلیت اتصال به وای فای هستند و از نصب سیم کارت و شبکه موبایل دیتا پشتیبانی نمی کنند. دسته ای دیگر نیز نصب سیم کارت را امکان پذیر می سازند، به نحوی که می توانید با قرار دادن سیم کارت در دستگاه به طور مستقیم از اینترنت آن استفاده نمایید. مسلما تبلت هایی که دارای قابلیت اتصال به سیم کارت هستند و از شبکه موبایل پشتیبانی می کنند، انتخاب بهتری به شمار می روند.
تراشه تبلت
پارامتر مهم دیگر در راهنمای خرید تبلت ویندوزی دقت به عملکرد دستگاه و قدرت پردازش آن است. اگر گیمر هستید و دستگاهی برای اجرای بازی های کامپیوتری می خواهید، بهتر است که به خرید کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ فکر کنید. چون تبلت های ویندوزی با اهداف بیزینسی تولید می شوند و نسبت به رایانه ها از نظر پردازنده مرکزی و گرافیکی در سطح پایین تری قرار دارند.
اما اگر قصد دارید تبلت را برای کسب و کار خود مورد استفاده قرار دهید، باید حتما مشخصات تبلت های هم رده را با یکدیگر مقایسه نموده و از بین آن ها بهترین مدل را برگزینید. معمولا کارخانجات سازنده تراشه های سری Intel Atom را برای تبلت های ویندوزی لحاظ می کنند، اما مدل این تراشه ها در دستگاه های مختلف، متفاوت هستند.
قیمت تبلت
پارامتر بعدی که باید در راهنمای خرید تبلت ویندوزی مدنظر قرار دهید، توجه به قیمت دستگاه است. به یاد داشته باشید که نرخ گران تر لزوما به معنای کیفیت بهتر نیست. برای مثال ممکن است که دو تبلت میان رده با قیمت های متفاوتی در دسترس مصرف کنندگان قرار گیرند، اما از نظر قابلیت ها و امکانات یکسان باشند. از این رو بکوشید دستگاهی را تهیه کنید که ضمن پوشش دادن نیازهای شما، با نرخ معقولی نیز به فروش برسد. اگر محدودیت بودجه ندارید، تبلت های مایکروسافت سرفیس پرو می تواند یک انتخاب عالی برای شما باشد.
قابلیت اتصال تبلت ویندوزی
و اما آخرین فاکتور توجه به پورت های تبلت ویندوزی است. به طور کلی تبلت ها دارای تعداد پورت کمتری نسبت به لپ تاپ ها هستند. برای مثال به ندرت درگاه USB Type-A در این تجهیزات یافت می شود. همچنین پورت HDMI و کارت خوان SD با سایز کامل در تبلت های ویندوزی وجود ندارند.
همچنین بعضی از دستگاه های موجود در بازار ممکن است که از پورت Thunderbolt 4 پشتیبانی نمایند، در حالی که برخی دیگر دارای این قابلیت نیستند. اما جک هدفون در تبلت های نوع ویندوزی بیشتر دیده می شود. بنابراین بهتر است که در راهنمای خرید تبلت ویندوزی به تعداد پورت های تعبیه شده در دستگاه نیز توجه داشته باشید و آن را متناسب با نیاز خود برگزینید. برای مطالعه ی آموزش های بیشتر با نمایندگی دل همراه شوید.