آل این وان ها دستگاه هایی هستند که کاربرد کامپیوتر را دارند اما از نظر ظاهری تمامی قطعاتشان به صورت فشرده در مانیتور قرار گرفته اند. از این رو باید بدانید که اگرچه این دستگاه ها از لحاظ ظاهر فیزیکی بسیار جذاب هستند، اما به دلیل فشرده و کنار هم بودن قطعات آن ها بسیار حساس هستند و باید در نگهداری از آن ها نهایت دقت را به کار برید. موضوعی که در این مقاله به آن می پردازیم مادربرد آل این وان دل است.
مادربرد یکی از اصلی ترین قطعات آل این وان و به عبارتی قلب دستگاه است و با برقراری ارتباط بین قطعات مختلف، وظیفه کنترل سایر بخش ها را بر عهده دارد. علاوه بر آن قطعاتی نظیر CPU، هارد دیسک، رم و کارت گرافیک نیز به طور مستقیم به آن متصل هستند و روی مادربرد نصب شده اند. با توجه به توضیحات داده شده مشخص است که خرابی مادربرد all in one دل منجر به از کار افتادن کل دستگاه می شود. اما سوالی که در این جا مطرح می شود این است که مادربرد چرا خراب می شود؟ و سوال مهم تر این که در صورت خرابی مادربرد چه باید بکنیم؟
علل خراب شدن مادربرد آل این وان دل
خرابی مادربرد ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد که مانند هر قطعه الکترونیکی دیگری، یکی از شایع ترین و عمومی ترین آن ها نفوذ آب و دیگر مایعات به درون آن است. مورد دیگری که می توان نام برد ضربه و فشار است. پس همواره باید دقت کنید که محل قراردادن آل این وان ثابت بوده و امکان افتادن آن یا افتادن وسایل دیگر روی آن وجود نداشته باشد. مورد دیگری که می تواند باعث ایراد در مادربرد AIO شود، مشکلات ناشی از دستگاه های جانبی است.
به عبارتی اگر فلش، هارددرایو یا دیگر وسایلی که به آل این وان متصل می کنید مشکل داشته باشند این مورد می تواند در نهایت به اختلال در مادربرد آل این وان دل شما منجر شود. اما از کجا متوجه شویم که مادربرد دستگاه دچار مشکل شده؟ یکی از اصلی ترین نشانه هایی که خبر از ایراد مادربرد all in one دل می دهد کار نکردن دستگاه است. در مواردی نیز ممکن است دستگاه روشن شود و فن نیز شروع به کار کند اما نمایشگر روشن نشود. در صورتی که پس از روشن کردن دستگاه متوجه کار نکردن فن شدید می توانید به مقاله تعمیر فن آل این وان دل مراجعه نمایید.
برای آشنایی با قطعات قابل ارتقای آل این وان دل کلیک کنید.
تعمیر مادربرد all in one دل
در حوزه تعمیرات آل این وان می توان گفت که یکی از تخصصی ترین موارد بخش تعمیر مادربرد آل این وان دل است که با توجه به نقش مهم و حساسیت بالای این قطعه امری دور از انتظار نیست.
بنابراین تعمیر این قطعه حتما باید توسط تکنسین های خبره و آشنا به امور تعمیرات مادربرد all in one دل انجام شود. در غیر اینصورت ممکن است باعث آسیب به دیگر قطعات و همچنین ایجاد هزینه های بیشتر منجر شود. برای تعمیر این قطعه پنل پشتی دستگاه باید باز شده و قطعات آن از جمله سیستم خنک کننده، هارد، منبع تغذیه و غیره با ابزارآلات مناسب بررسی و عیب یابی شود.
تعویض مادربرد کامپیوتر چند کاره دل
در مقوله تعمیرات لپ تاپ و کامپیوتر همواره ممکن است این سوال پیش بیاید که آیا بهتر است قطعه خراب تعمیر شود یا تعویض آن گزینه بهتری است. نکته ای که مهم است این است که باید توجه شود آسیب وارد شده به مادربرد آل این وان دل در چه حد است؟ اگر آسیب وارد شده به قطعه زیاد باشد و امکان تعمیر آن وجود نداشته باشد یا تعمیر آن به صرفه نباشد بهترین گزینه تعویض قطعه قدیمی با قطعه جدید و سالم است. گاهی ممکن است اختلال ایجاد شده ناشی از خراب شدن چیپ ها، اسلات ها یا مدارها باشد که در اینصورت نیز این قطعات باید تعویض شوند.
هزینه تعمیر مادربرد all in one دل
برای تخمین هزینه تعمیر این قطعه لازم است که ابتدا پشت دستگاه توسط تکنسین مربوطه باز شده و میزان آسیب وارد شده به قطعات مختلف بررسی شود. از آن جا که ممکن است اختلال عملکرد مادربرد آل این وان دل مربوط به موارد مختلف و متفاوتی باشد، بدون بررسی و عیب یابی دستگاه امکان تخمین هزینه دقیق وجود ندارد.
سخن آخر
همانطور که در بخش تعمیرات مادربرد all in one دل گفته شد، این قطعه بسیار حساس بوده و تعمیر آن حتما باید توسط تکنسین های خبره و با دانش فنی زیاد انجام شود تا از بروز خسارت های بعدی و بیشتر جلوگیری شود. همکاران بخش تعمیرات نمایندگی دل مرکز سخت افزار ایران آماده هرگونه خدمت رسانی به مشتریان محترم در حوزه تعمیر مادربرد آل این وان دل از جمله کنترل ولتاژ مدارهای مادربرد، تست قطعات الکترونیکی رو مادربرد، ولتاژگیری از کلیه قطعات و دیگر موارد می باشند.